Qui som?

La Carnisseria Simonet es va fundar el 1960 al carrer principal de La Massana. En aquell temps, La Massana no era el centre d’esquí animat que és avui en dia, i érem una petita empresa familiar que venia carn fresca als vilatans. Al llarg dels anys, ens hem assegurat que els nostres clients comprin carn de màxima qualitat, prestant-los el millor servei possible.

Al cap de 68 anys, l’alta qualitat dels nostres productes i l’excel·lència del nostre servei segueixen sent els nostres principals objectius. A la Carnisseria Simonet, ens dediquem de ple als nostres clients. Valorem les seves necessitats i fem tot el possible per assegurar-nos que compren la carn que desitgen i han demanat.

Amb aquesta pàgina web, estem orgullosos de revolucionar el mercat de la carnisseria andorrana. Volem que la compra en línia dels nostres productes resulti tan còmoda i satisfactòria com la compra a la nostra botiga de La Massana. Avui dia, en la nostra carnisseria On-line, oferim una selecció rigorosa i àmplia de carn de bou, vedella, xai, porc i d’aviram/aus de corral. Vostè pot passar per la botiga per recollir la seva comanda o l’hi podem portar directament a casa. La seva comanda serà preparada segons les seves preferències i serà lliurada a la seva llar en una furgoneta refrigerant.

Passos per demanar carn en línia: Com puc fer una comanda de carn en línia?

Afegir a la cistella: hem creat la pàgina web pels nostres clients. Navegui per la pàgina web i seleccioni els seus talls favorits de bou, de vedella, de xai, de porc i d’aus de corral i premi “AFEGIR A LA CISTELLA”. Pot afegir les seves preferències de tall de carn o altres comentaris en un espai reservat per a aquest propòsit.

Tots els preus indicats a la pàgina web corresponen al preu del quilo de carn. Com preparem la comanda especialment per a vostè (no fem servir paquets prefabricats), el preu final estarà determinat pel pes exacte dels productes que haurà comprat en línia. Per tant, el preu presentat a la nostra carnisseria On-line és una estimació de preu. El preu real pot variar d’un 10%. Adjuntarem un rebut de caixa detallat a la seva comanda.

Com puc inscriure’m i com puc rebre la meva comanda?

Si és la primera vegada que fa servir els serveis de la nostra carnisseria On-line, se li demanarà que s’inscrigui i proporcioni les seves dades de contacte (el seu nom i cognoms, la seva adreça i el seu e-mail). També se li demanarà el seu número de telèfon perquè el nostre servei de lliurament pugui comunicar-se amb vostè. Si ho prefereix, podem lliurar la seva comanda a un veí o directament al seu lloc de treball; si aquest fos el cas, simplement faciliti’ns les dades necessàries en el camp de la seva adreça personal.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar