Preguntes freqüents

D'on ve la carn que compro?

Venem només carn d’excel·lent qualitat d’Andorra, Espanya i França.

¿Venen carn fresca?

Sempre. Venem ÚNICAMENT carn fresca, i a la botiga no tenim cap equip de congelació (excepte el congelador Haagen-Dazs Ice Cream).

Puc demanar carn d'origen específica?

Per descomptat que pot. Només cal afegir un comentari al costat del producte que selecciona i complirem amb les seves preferències. Si les seves especificacions ens requereixen més temps per preparar la seva comanda, us ho farem saber.

Quan demano en línia, rebo la mateixa carn d'alta qualitat que venen a la botiga?

Sí. Comprar en línia garanteix que obté la mateixa carn d’excel·lent qualitat de la nostra carnisseria Simonet. Totes les comandes són preparades a la nostra carnisseria de La Massana pels nostres carnissers experimentats.

Si tinc instruccions específiques sobre com vull que la meva carn es talli i prepari, ho puc demanar en línia?

Sí. Vostè té una preferència de tall preseleccionat per a cada producte i, a més, pot afegir instruccions específiques per als nostres carnissers, incloses les sol·licituds per col·locar parts de la seva comanda en un envàs al buit per poder congelar-lo i conservar-lo més temps.

Com i quan pagaré la meva comanda?

Pagarà la seva comanda només quan la rebi, ja sigui al moment del lliurament o a la botiga. Pot pagar en efectiu o amb targeta de crèdit.

Per què el preu total de la meva comanda presentat a la pàgina web és una estimació i com es determina el preu total final?

Tots els preus indicats a la pàgina web corresponen al preu del quilo de carn. Com preparem la comanda especialment per a vostè (no fem servir paquets prefabricats), el preu final estarà determinat pel pes exacte dels productes que  haurà demanat. Per tant, el preu presentat a la nostra carnisseria On-line és una estimació.

Quan tria un producte que venem al quilo (el filet de vedella, per exemple), el preu es calcularà segons el pes del filet que ha demanat i el preu del quilo. Farem tot el possible per tallar el producte exactament d’acord amb el pes que va sol·licitar en la seva comanda. No obstant això, podrien aplicar-se petites variacions.

Quan tria un producte que venem a la unitat (una hamburguesa, per exemple) podrà veure un pes estimat per unitat en línia. El preu es calcularà segons les unitats que ha demanat, multiplicades pel pes estimat per unitat, i finalment pel preu del quilo. Podrien aplicar-se petites variacions ja que el pes per unitat és una estimació.

El preu real pot, per tant, variar d’un 10%. En definitiva, vostè pagarà pels productes lliurats que rebrà. Adjuntarem un rebut de caixa detallat a la seva comanda.

¿Fan lliuraments de comandes el mateix dia?

Sí. Totes les comandes rebudes abans de les 3 de la tarda estaran a punt per ser lliurades la mateixa tarda, depenent de la parròquia en la que visqui.

Puc anar a la botiga per recollir la meva comanda?

Sí. Simplement marqui “recollir a la botiga” i especifiqui a quina hora prefereix anar a la botiga. Els nostres carnissers s’han d’assegurar que la seva comanda l’estigui esperant el dia i a l’hora especificats.

Per què necessiten el meu número de telèfon?

Preparem la seva comanda amb anticipació sense prendre cap tipus de dades de facturació. No obstant això, necessitem el seu número de telèfon per comunicar-nos amb vostè, i preparar i lliurar la seva comanda correctament.

No puc trobar la meva parròquia. Puc utilitzar el seu servei en línia?

Pot utilitzar els nostres serveis de “Comanda anticipada” a la nostra web. Crea la seva comanda, especifica quan vol tenir-la a punt i la seva comanda l’estarà esperant a la Carnisseria Simonet.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar